aboutus

Xiamen GoodPartner Umbrella Co., Ltd

Xiamen GoodPartner Umbrella Co., Ltd Xiamen GoodPartner Umbrella Co., Ltd Xiamen GoodPartner Umbrella Co., Ltd Xiamen GoodPartner Umbrella Co., Ltd Xiamen GoodPartner Umbrella Co., Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oceanië
Wereldwijd
Merken: GoodPartner
Aantal werknemers: 80~100
Jaarlijkse omzet: 500m-900m
Opgericht Jaar: 2011
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

 

Ons verhaal van paraplu, dat vanaf 2011 is begonnen.

 

Na 2 jaar in deze zaken, vonden wij het cruciaal belangrijk is om stong vertrouwen vóór om het even welke zaken te bouwen. Zo, noemden wij ons bedrijf GoodPartner, bedoelend dat wij aan oude win-win vennootschappen met onze klanten, in plaats van één keer overeenkomst streven!

 

Om ons dit doel te realiseren, ook geven wij de zaken van onze klanten en hun ontwikkeling en groei. Wij definiëren ons als betrouwbare partner van onze klanten in China door hen te verstrekken juiste kwaliteitsproducten, redelijke prijzen, In time levering, de vrij ontwerpdiensten en de industrienieuws! Wij begrijpen de kwaliteit alles is. Onze fabrieken gingen de Controle van BSCI over en Sedex-.

 

Na jarenontwikkeling, vinden wij het betaalt! Vrij weinigen van onze klanten begonnen hun zaken bijna dezelfde tijd die wij, en nu zijn wij nog partners en allen groeien! omdat wij hun eisen konden volledig begrijpen en aan fullfil hun businessplannen kosten-efficiënt kunnen!

 

In ondertussen, geven wij brengende waarden aan onze personeel en leveranciers; en de sociale verantwoordelijkheid die wij hebben gehad. Elk jaar, wij veel inspanningen besteden aan het zoeken van nieuwe milieuvriendelijke materils en het gebruiken van recycleable materialen voor onze hoogstens productie!

 

Onze hoofdproductregelen:

Paraplu's

Regenlaag /Poncho

 

In de afgelopen jaren, woonden wij Kantonmarkt bij, Markt tonen de Oost- van Azië en HK; Nu zijn wij een Alibaba op vertrouwd lid. Voor het geval dat u door daalt, bent u welkom om ons te bezoeken.

 

Contacteer ons vandaag, en u zult zien dat wij zeer „GoodPartner zijn“ u in China zoekt!

 

Dank!

GoodPartnerteam

China Xiamen GoodPartner Umbrella Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

2011

Ons verhaal van paraplu's begon terug in 2011 jaar. 

 

9 jaar

In de verleden bijna aardige jaren, concentreren wij ons bij het manfucturing van aardige kwaliteitsparaplu's.

 

1.5m PCs 

Nu, vervaardigen wij meer dan 1.5m PCs van paraplu's en leveren hen aan de EU, de V.S., Canada, Australië en Nieuw Zeeland.

 

Één generatie

De paraplu's betekenen een partij aan ons. Wij zullen tijd en inspanningen wijden om milieuvriendelijkere paraplu's te produceren door more and more rekupereerbare materialen te gebruiken, door meer bamboe en houten componenten te gebruiken. 

Het is niet alleen zaken, maar een meer dan sociale verantwoordelijkheid voor de betere maatschappij en aarde voor de komende generaties!

Dienst

Parapluvervaardiging

De dienst van het parapluontwerp 

OEM 

ODM 

Ons Team

 

China Xiamen GoodPartner Umbrella Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens